Vierailethan vain terveenä

 

  • Varotoimenpiteenä Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi, suosittelemme vierailujen välttämistä Kitinkannuksessa kotipiiri 1 ja 2 asukkaiden luona. Mikäli haluat kuitenkin vierailla, soita ensin hoitajille p. 044 5754 547. Sovitut vierailut toteutetaan hygieniaohjeita noudattaen 1-2 vierasta kerrallaan. Vieraiden toivotaan käyttävän omaa kasvomaskia tai he voivat ostaa maskin neuvonnastamme. Kirjaamme vierailijan nimen, puhelinnumeron ja vierailuajankohdan vierailijapäiväkirjaan.  Toivomme, että vierailusi ei ajoitu lounas- eikä päivällisaikaan. Asukkaidemme lounasaika on klo 11.30 alkaen ja päivällisaika klo 15.45 alkaen. Voit olla  läheiseesi yhteydessä myös puhelimitse, hoito-osaston numero on 044 5754 547, hoitohenkilökunta voi avata teille puheyhteyden puhelimen välityksellä. 
  • Kitinkodissa Joki-Annalankadulla on käytössä rajoitettu vierailu ajanvarauksella ja  1-2 tervettä vierailijaa on sallittu samanaikaisesti asukasta kohden.  Koti 1 asukkaiden vieraat varaavat ajan numerosta 040 804 2513 tai 040 804 2514 ja Koti 2 vieraat numerosta 040 804 2516 tai 040 804 2517. Vierailuaika Kitinkodissa on klo 13-17 ja vierailijoiden määrää rajoitetaan osastokohtaisesti. 
  • Kuntoutus- ja hoitopalveluyhteistyö julkisen terveydenhuollon kanssa jatkuu normaalisti.
  • Kelan kuntoutuskurssit, veteraanikuntoutus ja Lotta Svärd-säätiön kuntoutus toteutuvat normaalisti. Kuntoutusjaksolle saa tulla vain terveenä. 

Me Kitinkannuksessa seuraamme koko ajan koronavirustilannetta ja toimimme THL:n ja Soiten ohjeiden mukaisesti. Pienenä yksikkönä meillä on mahdollisuus tehdä muutoksia toimintaamme nopeasti. Tärkeintä on asiakkaidemme turvallisuus. Olemme parantaneet entisestään hygieniatasoa ja myös keittiöllä noudatetaan tarkkoja hygieniaohjeita (katso lisää Amica Kitinkannuksen sivuilta). Kätteleminen ja halaaminen ovat toistaiseksi kiellettyjä ja henkilökunta käyttää hengityssuojaimia. Ulkopuolisten asiakkaiden avoimet liikuntaryhmät ovat vielä tauolla, järjestämme vain suljettuja ryhmiä sopimuksen mukaan. Talossa olevien asiakkaiden pienryhmät pystymme  toteuttamaan huolehtien hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Meillä asiakkaita kannustetaan ulkoilemaan vointinsa mukaan Kitinkannuksen piha-alueella. 

 

Yleistä tietoa koronaviruksesta saa valtakunnallisesta puhelinneuvonnasta numerosta 0295 535 535.

 
Koronavirustilannetta seurataan tiiviisti koko ajan, viimeisin tieto ja toimintaohjeet löytyvät aina THL:n  ja Soiten sivuilta: