Koronaviruksen vaikutus Kitinkannuksen toimintaan

 

  • Varotoimenpiteenä Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi, otamme toistaiseksi vieraita vastaan vain piha-alueella ja hengityssuojaimin varustettuna. Sateen sattuessa yksi vieras kerrallaan voi hengityssuojainta käyttäen vierailla asiakkaan huoneessa. Tullessasi vierailulle, soita hoitajille p.044 5754 547 niin ohjaamme läheisesi oikeaan paikkaan. Tällä toimenpiteellä pyrimme turvaamaan asiakkaidemme terveyttä. Voit olla  yhteydessä myös puhelimitse, hoito-osaston numero on 044 5754 547, hoitohenkilökunta voi avata teille puheyhteyden puhelimen välityksellä.
  • Kuntoutus- ja hoitopalveluyhteistyö julkisen terveydenhuollon kanssa jatkuu jälleen normaalisti
  • Olemme käynnistäneet myös Kelan kuntoutuskurssit sekä veteraanikuntoutuksen ja Lotta Svärd-säätiön kuntoutuksen

Me Kitinkannuksessa seuraamme koko ajan koronavirustilannetta ja toimimme THL:n ja Soiten ohjeiden mukaisesti. Pienenä yksikkönä meillä on mahdollisuus tehdä muutoksia toimintaamme nopeasti. Tärkeintä on asiakkaidemme turvallisuus. Olemme parantaneet entisestään hygieniatasoa ja myös keittiöllä noudatetaan tarkkoja hygieniaohjeita (katso lisää Amica Kitinkannuksen sivuilta). Kätteleminen ja halaaminen ovat toistaiseksi kiellettyjä ja henkilökunta käyttää aina hengityssuojaimia. Ulkopuolisten asiakkaiden liikuntaryhmät ovat tauolla, mutta talossa olevien asiakkaiden pienryhmät pystymme toistaiseksi toteuttamaan huolehtien hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Meillä asiakkaita kannustetaan ulkoilemaan vointinsa mukaan Kitinkannuksen piha-alueella. 

Yleistä tietoa koronaviruksesta saa valtakunnallisesta puhelinneuvonnasta numerosta 0295 535 535.

 
Koronavirustilannetta seurataan tiiviisti koko ajan, viimeisin tieto ja toimintaohjeet löytyvät aina THL:n  ja Soiten sivuilta: 
 
 
 
Lähde: