Koronaviruksen vaikutus Kitinkannuksen toimintaan

 

  • Varotoimenpiteenä Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi, emme ota Kitinkannukseen toistaiseksi vastaan vierailijoita emmekä lounasruokailijoita. Tällä toimenpiteellä pyrimme turvaamaan asiakkaidemme terveyttä. Voit olla läheiseesi tai hänen hoitajiinsa yhteydessä puhelimitse.Toivomme ymmärrystä ja ilmoitamme heti, kun vierailut ovat taas sallittuja.
  • Koronavirus vaikuttaa myös kuntoutustoimintaamme. Kela on 17.3. tehnyt päätöksen kaikkien läsnäolokuntoutusten perumisesta 31.5.2020 saakka (Katso lisätietoja Kelan sivuilta tästä). Tämän vuoksi myös Kelan lääkinnällinen avokuntoutus jää tauolle ja kuntoutuskursseja (IKKU ja Tules) joudutaan siirtämään myöhempään ajankohtaan. Muutos koskee 23.3.-25.5.2020 alkavia tai  jatkuvia kursseja. Kurssien tiedot on päivitetty Kelan kuntoutuskurssijärjestelmään, halutessasi voit kysyä lisätietoja myös Kitinkannuksesta numerosta 044 5754 523. Jos tilanne muuttuu, olemme yhteydessä kuntoutujiin mahdollisimman nopeasti. 
  • Valtiokonttorin ja Lotta Svärd-säätiön kuntoutusjaksoista antaa lisätietoja palveluneuvojamme Maija Paasila p. 050 5933 211.
  • Kuntoutuspalveluyhteistyö julkisen terveydenhuollon kanssa jatkuu toistaiseksi normaalisti

Me Kitinkannuksessa seuraamme koko ajan koronavirustilannetta ja toimimme THL:n ohjeiden mukaisesti. Pienenä yksikkönä meillä on mahdollisuus tehdä muutoksia toimintaamme nopeasti. Tärkeintä on asiakkaidemme turvallisuus. Olemme parantaneet entisestään hygieniatasoa ja myös keittiöllä noudatetaan tarkkoja hygieniaohjeita (katso lisää Amica Kitinkannuksen sivuilta). Kätteleminen ja halaaminen ovat toistaiseksi kiellettyjä. Ulkopuolisten asiakkaiden liikuntaryhmät ovat tauolla, mutta talossa olevien asiakkaiden pienryhmät toteutamme huolehtien hygieniasta ja turvaväleistä. 

Yleistä tietoa koronaviruksesta saa valtakunnallisesta puhelinneuvonnasta numerosta 0295 535 535.

 
Koronavirustilannetta seurataan tiiviisti koko ajan, viimeisin tieto ja toimintaohjeet löytyvät aina Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta:
 
 
Lähde:

Linkki:
Toimi näin, jos epäilet koronavirus-infektiota