Koronaviruksen vaikutus Kitinkannuksen toimintaan

 

  • Varotoimenpiteenä Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi, emme ota Kitinkannukseen toistaiseksi vastaan vierailijoita emmekä lounasruokailijoita. Tällä toimenpiteellä pyrimme turvaamaan asiakkaidemme terveyttä. Voit olla läheiseesi tai hänen hoitajiinsa yhteydessä puhelimitse, hoito-osaston numero on 044 5754 547. Omaa läheistäsi voit toistaiseksi tulla tapaamaan joko turvavälillä piha-alueellemme tai  ikkunalasin lävitse, hoitohenkilökunta voi avata teille puheyhteyden puhelimen välityksellä.
  • Kuntoutus- ja hoitopalveluyhteistyö julkisen terveydenhuollon kanssa jatkuu jälleen normaalisti
  • Olemme käynnistäneet myös Kelan kuntoutuskurssit sekä veteraanikuntoutuksen ja Lotta Svärd-säätiön kuntoutuksen

Me Kitinkannuksessa seuraamme koko ajan koronavirustilannetta ja toimimme THL:n ja Soiten ohjeiden mukaisesti. Pienenä yksikkönä meillä on mahdollisuus tehdä muutoksia toimintaamme nopeasti. Tärkeintä on asiakkaidemme turvallisuus. Olemme parantaneet entisestään hygieniatasoa ja myös keittiöllä noudatetaan tarkkoja hygieniaohjeita (katso lisää Amica Kitinkannuksen sivuilta). Kätteleminen ja halaaminen ovat toistaiseksi kiellettyjä ja henkilökunta käyttää aina hengityssuojaimia. Ulkopuolisten asiakkaiden liikuntaryhmät ovat tauolla, mutta talossa olevien asiakkaiden pienryhmät pystymme toistaiseksi toteuttamaan huolehtien hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Meillä asiakkaita kannustetaan ulkoilemaan vointinsa mukaan Kitinkannuksen piha-alueella. 

Yleistä tietoa koronaviruksesta saa valtakunnallisesta puhelinneuvonnasta numerosta 0295 535 535.

 
Koronavirustilannetta seurataan tiiviisti koko ajan, viimeisin tieto ja toimintaohjeet löytyvät aina THL:n  ja Soiten sivuilta: 
 
 
 
Lähde: