Kitinkannus etsii sairaanhoitajaa ja lähihoitajaa

 

KITINKANNUS HAKEE SAIRAANHOITAJAA JA LÄHIHOITAJAA

 

Kitinkannus on erikoistunut ikääntyneiden kuntoutukseen ja hoitoon sekä vaativaan laitos- ja avokuntoutukseen. Lisäksi järjestämme Kelan kuntoutuskursseja ikääntyneille ja tuki- ja liikuntaelinsairaille. Meillä on 40 asiakaspaikkaa. 

Haemme SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja LÄHIHOITAJIA sijaisuuksiin. Etsimme ammattitaitoisia ja työstään innostuneita hoitajia. Työskentelemme moniammatillisesti ja arvostamme joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja. Tarjoamme hyvän työyhteisön ja monipuolisen työn eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Sairaanhoitajan työ on 2-vuorotyötä ja lähihoitajan työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona molempiin tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen kelpoisuus. Eduksi katsomme kokemuksen kuntouttavasta hoitotyöstä sekä tuntemuksen neurologiasta ja tuki- ja liikuntaelinsairauksista. Voimassa oleva lääkehoitolupa katsotaan eduksi, mutta luvan voi suorittaa myös myöhemmin työpaikalla. Käytössämme on Hilkka-potilastietojärjestelmä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen terveyspalvelualan TES:n mukaan. Tarvittaessa pystymme järjestämään asunnon.

Lisätietoja antaa: Hoitopäällikkö Maija Mattila p. 044 5754 553 /  maija.mattila@kitinkannus.fi

Hakemukset: Toimitusjohtaja Katri-Helena Syri / katrihelena.syri@kitinkannus.fi

Nyt on hyvä tilaisuus päästä mukaan iloiseen ja kasvavaan työyhteisöömme!