Kitinkannus hakee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja laitoshuoltajia Kitinkotiin

 

KITINKANNUS HAKEE SAIRAANHOITAJIA, LÄHIHOITAJIA JA LAITOSHUOLTAJIA

Kitinkannus on erikoistunut ikääntyneiden kuntoutukseen ja hoitoon sekä vaativaan laitos- ja avokuntoutukseen. Olemme laajentamassa toimintaamme tehostettuun palveluasumiseen ja perustamme Kannukseen Kitinkoti-yksikön, jossa lähdemme kehittämään ikääntyneiden kuntouttavaa asumista. Toiminta käynnistyy 1.2.2021 nykyisissä Kotirannan tiloissa, mutta uudisrakennusta Kitinkankaalle suunnitellaan valmistuvaksi vuoden 2022 loppuun mennessä. Asiakaspaikkoja on aloitusvaiheessa 43, joista 3 on intervallipaikkoja. Asiakasvalinnan tekee jatkossakin Soite.

Haemme

NELJÄÄ (4) SAIRAANHOITAJAA

KAHTAKYMMENTÄKAHTA (22) LÄHIHOITAJAA 

KOLMEA (3) LAITOSHUOLTAJAA

työsuhteisiin.

Huomioimme myös perus- ja kodinhoitajat sekä hoitoapulaiset. Etsimme ammattitaitoisia ja työstään innostuneita kehittämishenkisiä työntekijöitä. Työskentelemme moniammatillisesti ja arvostamme joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja. Tarjoamme hyvän työyhteisön ja monipuolisen työn ikääntyneiden parissa. Sairaanhoitajan ja laitoshuoltajan työ on 2-vuorotyötä ja lähihoitajan työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona hoitotehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen kelpoisuus. Eduksi katsomme kokemuksen kuntouttavasta hoitotyöstä. Voimassa oleva lääkehoitolupa katsotaan eduksi, mutta luvan voi suorittaa myös myöhemmin työpaikalla.

Laitoshuoltajan tehtäviin etsimme henkilöitä, joilla on joko laitoshuoltajan tutkinto tai muu vastaava siivousalan koulutus. Eduksi katsomme kokemuksen hoivasiivouksesta. Työtehtävissä tarvitaan hygieniapassia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan SOSTES:n mukaan. Tarvittaessa pystymme järjestämään asunnon siirtymävaiheen ajaksi.

Lisätietoja antaa: Hoitopäällikkö Maija Mattila maija.mattila@kitinkannus.fi  tai puhelimitse 044 5754 553 ajalla 12.-16.10.2020 iltapäivisin sekä ts laitoshuoltopäällikkö Paula Pesonen paula.pesonen@kitinkannus.fi tai puhelimitse 044 5754 526.

Hakemukset osoitetaan katariina.alajoki@konstituutti.fitai postitse Katariina Alajoki, Konstituutti Oy, Pormestarinkatu 26, 67100 KOKKOLA. Kuoreen merkintä ”Kitinkoti”.

 

Hakuaika päättyy 1.11.2020

 

 

 

 

Nyt on hyvä tilaisuus päästä mukaan iloiseen ja kasvavaan työyhteisöömme!