Huoneen varaaminen

Kitinrivissä on 10 huonetta, joihin voi majoittua yksin tai kaksin. Yhden hengen huoneen hinta on 76 € ja kahden hengen huoneen hinta 98 €. 
Kitinrivissä on myös lemmikkihuoneita, lemmikistä perimme lisämaksua 20 €/varaus. 2-15-vuotias lapsi voi majoittua lisäpatjalla hintaan 15 €/yö. Lisäpatja tulee varata ennakkoon.

Varaa huone sähköpostitse osoitteesta info@kitinkannus.fi tai

puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 044 5754 523, muina aikoina Kitinkannuksen hoito-osastolta numerosta 044 5754 547.

Saapuessasi arkisin ennen klo 16 saat avaimen Kitinkannuksen infosta. Jos saavut viikonloppuna tai klo 16 jälkeen avain löytyy Kitinrivin rapun ulko-oven viereisestä avainboxista, johon saat henkilökohtaisen koodin  varauksen yhteydessä. Huomaathan, että boxissa on yksi avain per huone ja siinä on sinun nimesi. Yöpymisen voit maksaa Kitinkannuksen infoon sen aukioloaikoina (ark. 8-16). Mikäli yövyt viikonloppuna, pyydämme sinulta etukäteen laskutusosoitteen. 

Jokaisessa huoneessa on wc, suihku, televisio, radio, vedenkeitin, jääkaappi ja silitysrauta. Silityslauta ja mikro löytyvät Kitinrivin aulasta. Huonekansioista löydät lisätietoa alueen palveluista ja aulan ilmoitustaululta löytyvät läheisten kunto- ja maastopyöräilyreittien kartat.  Kitinrivin ympäristö suorastaan houkuttelee ulkoilemaan ja kohentamaan kuntoaan.

Kitinrivissä on ilmainen parkkialue ja langaton verkko. Kitinrivin osoite on Kitinkuja 2, 69100 Kannus. Löydät Kitinriviin kiertämällä Kitinkannuksen päärakennuksen taakse pihan oikeaa reunaa viitoitettua tietä. Tie päättyy Kitinrivin parkkialueelle. 

 

Jäikö joku askarruttamaan? Kysy meiltä!