Rekrytointi

Kitinkannuksessa työskentelee tällä hetkellä noin 40 eri alojen osaajaa. Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee hoito- ja kuntoutusosastoillamme, mutta tarvitsemme osaajia myös keittiölle, laitospalveluun ja toimistoon.

Vuosittain Kitinkannuksessa on avoinna muutamia työpaikkoja. Lisäksi tarvitsemme sijaisia sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Henkilöstömme on ammattitaitoista, sitoutunutta, aloitteellista ja kehityshaluista. Panostamme osaamiseen esimerkiksi tuoden koulutuskokonaisuuksia työpaikallemme. Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, muun muassa kuntosalin vapaan käytön.

Myös harjoittelu- ja työkokeilujaksojen toteuttaminen sekä erilaisten opinnäytetöiden tekeminen on mahdollista Kitinkannuksessa.

Mikäli olet kiinnostunut työ- tai työkokeilu- tai harjoittelupaikasta tai opinnäytetyön tekemisestä Kitinkannuksessa, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella tai ottaa yhteyttä toimitusjohtaja Katri-Helena Syriin, puh. 0445754551. Voit myös jättää hakemuksen osoitteeseen katrihelena.syri@kitinkannus.fi