Terveys- ja hyvinvointipalvelut

Kuntotestaus

Kitinkannus tarjoaa sekä kestävyyskunnon että lihaskunnon testausta eri menetelmin. Meillä on mahdollista testauttaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kunto submaksimaalisella polkupyöräergometritestillä fysioterapeutin valvonnassa. Kestävyyskuntoa testaamme myös UKK kävelytestillä, joko yksilöllisesti tai ryhmissä.

Kehon koostumusanalyysi

Kehon koostumuksen analysoimiseen käytettävissämme on Inbody770-laite. Se mittaa turvallisesti ja luotettavasti mm. lihaksiston ja luuston rakennusaineet, rasvan ja nesteiden määrän, lihastasapainon ja myös viskeraalisen eli sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän.  Laite antaa myös painokontrollitavoitteen eli ilmoittaa mikäli tarvitset lisää lihasta ja paljonko rasvaa pitäisi saada pois, jotta kehosi voi hyvin.

Suolahoito

Suolahoito helpottaa hengitystä ja hoitaa ihoa. Tutkimusten mukaan suolapöly puhdistaa hengitysteitä, irrottaa limaa ja vähentää tulehduksia. Suola myös hävittää hengitysteissä olevia bakteereja. Suolahoito tuo avun mm astmaan ja allergiseen nuhaan, krooniseen nenän sivuonteloiden tulehdukseen, akuuttiin tai krooniseen hengityselintulehdukseen, bronkiittiin ja krooniseen nielu- ja kurkkutulehdukseen. Hienojakoinen suola hoitaa myös iho-ongelmia. Suolahoitoa kannattaa kokeilla atooppiselle iholle, erilaisiin ihottumiin, akneen ja muihin märkätulehduksiin. Siitä voi saada apua  stressiin, unettomuuteen ja yliväsymykseen.  Kitinkannuksen suolahoitohuone on viihtyisä ja lämmin, hoidon taustalla kuuluu oman valinnan mukaan rentouttavaa musiikkia tai luonnonääniä.

”Kuivavesihieronta”

Kitinkannuksessa Sinua hemmotellaan Wellsystem Relax-vesihierontalaitteella. Koko keho rentoutuu lämpimällä vesipatjalla, jonka sisällä kulkee hierontalaite. Hierontalaitteen veden paine ja hoitoalue on säädettävissä asiakkaalle sopivaksi. Tämän hoidon aikana on helppo rentoutua – jopa nukahtaa.

Hyvinvointiin on tarjolla myös perinteistä hierontaa ja erilaisia lämpöhoitoja, kuten parafango eli savihoito ja parafiinihoito.

Kuntoutus- ja virkistysjaksolle tullessasi voit jo etukäteen varata Kosmetologiltamme jalkahoidon, käsihoidon tai kasvohoidon.                                                           Varaus onnistuu numerosta 044 5754 523.