Kitinkannus viikonloppuhoito

Kuntoutusjakso

Kuntoutusjakso Kitinkannuksessa sisältää päivittäin yksilöterapiaa, yhteisiä liikuntaryhmiä ja vapaa-ajan ohjelmia.  Lisäksi kuntoutuja saa jalkahoidon ja käy tarvittaessa palveluneuvojan vastaanotolla. Jakson alkaessa on fysioterapeutin ja sairaanhoitajan haastattelu ja jakson aikana lääkärintarkastus. Tavoitteet ja suunnitelma jaksolle asetetaan yhdessä kuntoutujan kanssa. Harrastepaja on avoinna päivittäin, siellä riittää mielenkiintoista tekemistä ja mukavaa seuraa.

 

Kun suunnitelmissa on leikkaus

Kitinkannuksen kuntoutusjakso sopii erinomaisesti kun suunnitelmissa on leikkaus, esim. polven tai lonkan tekonivelleikkaus. Kuntoutus vahvistaa lihaksistoa ja kohentaa liikuntakykyä sekä yleiskuntoa mahdollisimman hyväksi, jotta leikkauksesta toipuminen sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Myös leikkauksen  jälkeen kuntoutus on usein paikallaan. Tällöin tavoitteena on liikunta- ja toimintakyvyn varmistuminen, jotta arjen tilanteet alkavat sujua ja kotiutuminen on turvallista.  Apuvälineiden käyttö tulee tutuksi ja uskallus liikkua lisääntyy.

Kun olet sairastanut pitkään

Jos koet, että yleiskuntosi on heikentynyt esim. pitkällisen sairauden ja sairaalahoidon jälkeen, voi kuntoutusjakso Kitinkannuksessa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjaamana olla paikallaan. Kuntoutus on tällöin yleiskuntoa ja lihasvoimaa parantavaa ja tasapainoa kohentavaa  harjoittelua  voimavarojen sallimissa rajoissa. Myös monipuolinen, vitamiinipitoinen ruokamme antaa energiaa kuntoutumiseen.

Kuntoutusjaksolle Kitinkannukseen pääsee joko maksusitoumuksella tai omalla kustannuksella. Maksusitoumuksia tekevät julkinen terveydenhuolto ja vakuutusyhtiöt  harkintansa mukaan.  Kuntoutusjaksomme sopivat paitsi äkillisesti tai pitkäaikaisesti sairastuneille, myös kaikille omista voimavaroistaan ja liikuntakyvystään huolehtiville.

Pyydä tarjous p. 044 5754523 tai sähköpostilla info@kitinkannus.fi