Avokuntoutus ja kotikuntoutus

Kela, vakuutusyhtiöt ja palvelusetelit

Kitinkannuksessa on mahdollista käydä myös avokuntoutuksessa. Meillä on Kelan kanssa  sopimus vaikeavammaisten fysio-, toiminta- ja allasterapiasta. Lue lisätietoja Kelan avokuntoutuksesta tästä. Kelan lisäksi vakuutusyhtiöt lähettävät asiakkaitaan meille avokuntoutukseen. Jos olet saanut Soiten palvelusetelin fysio-, toiminta- tai allasterapiaan, voit valita Kitinkannuksen palveluntuottajaksi.

Itse maksaen

Fysioterapiaan, fysikaaliseen hoitoon ja allasterapiaan pääsee myös omalla kustannuksella, lääkärin SV3FM lähetteellä. Käytössämme on Kelan suorakorvausjärjestelmä.

Lokomat-kävelyrobottiterapiaankin on mahdollista päästä avokäynteinä. Syksystä 2016 lähtien olemme tarjonneet Lokomat-terapiaa myös lapsille. Lokomat-terapia on mahdollista omalla kustannuksella, lääkärin SV 3 lähetteellä tai maksusitoumuksella.

Kotikuntoutus on usein hyvä jatke laitoskuntoutukselle. Kitinkannus tarjoaa mahdollisuuden kotona tapahtuvaan kuntoutukseen joko fysio- tai toimintaterapiaan maksusitoumuksella tai omakustanteisesti.

Kokkolan avoterapiayksikössämme (Laivanvarustajankatu 5, Hyvinvointikeskus Aurora) tarjoamme fysio- ja toimintaterapiaa. Teemme myös kotikäyntejä.

Avokuntoutukseen sekä Kannukseen että Kokkolaan voit varata ajan suoraan kuntoutusosastolta p. 044 5754564.