Kuntoutus ja hyvinvointi

Kitinkannus tarjoaa asiakkailleen nykyaikaista ja tasokasta laitos- ja avokuntoutusta viihtyisässä ja kodinomaisessa ilmapiirissä.

Kuntoutus ja hyvinvointi

Kitinkannus on sopivan kokoinen, siksi meillä viihdytään. Me tunnemme asiakkaamme ja asiakkaamme tuntevat meidät. Turvallisuus, ammattitaito ja läsnäolo ovat arvoja, joista meidät tunnetaan..

Kuntoutuksen huippuosaamista Keski-Pohjanmaalla

Kitinkannus sijaitsee Keski-Pohjanmaalla Kannuksen keskustan tuntumassa raikkaan mäntymetsän keskellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kävely-, lenkkeily, retkeily- ja hiihtomaastot alkavat omasta pihasta. Uimahalli ja pelikentät ovat nekin aivan Kitinkannuksen vieressä. Allasterapiaosastoltamme löytyvät vesihierontapisteet, poreallas, allashissi ja saunat. Asiakkaidemme käytössä on kuntosali ja liikuntasali, sekä mahdollisuus pelata biljardia. Lisäksi Kitinkannuksesta löytyy monipuolinen harrastepaja, jossa asukkaat voivat harjoittaa erilaisia kädentaitoja.

Moniammatillinen henkilökuntamme työskentelee yhdessä hyödyntäen uusinta teknologiaa, antaakseen asiakkaillemme yksilöllistä ja parasta mahdollista kuntoutusta. Meillä on käytössä myös uusinta eurooppalaista osaamista hankittuamme mm Lokomat® kävelyrobotin sekä Pablo ja Tymo-laitteistot.

Lue artikkeli: Räntäsateessa kuntoutuksen puolesta